Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τρεις απουσίες η ΑΕΛ στο Αμύνταιο

Γ΄ Εθνική
15 Nov 2017 / 17:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσπαθούν αν ξεχάσουν την ήττα από τον Τηλυκράτη στη Λευκίμμη και να εστιάσουν το ενδιαφέρον τους στο επόμενο ματς

με τον Ερμή Αμυνταίου την ερχόμενη Κυριακή, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το οποίο η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Η 2η συνεχόμενη ήττα δεν είναι καταστροφή για την ΑΕΛ και μπορεί να υπάρχουν δικαιολογημένα φιλοδοξίες για κάτι περισσότερο από την παραμονή στην κατηγορία, όμως γεγονός είναι πως εφ΄ όσον επιτευχθεί εύκολα ο πρώτος στόχος που είναι η άνετη παραμονή, τότε μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα η ομάδα της Κέρκυρας στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ΄ Εθνική.
Ο επόμενος αγώνας με τον Ερμή Αμυνταίου θα είναι εξ ίσου δύσκολος, αφού η ομάδα της Φλώρινας είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει η Λευκίμμη να δώσει κάτι περισσότερο από αυτό που είδαμε με τον Τηλυκράτη. Όμως πονοκέφαλος για τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη είναι τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, του Σαμουηλίδη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, του Θεοδωράκη που τραυματίστηκε στο ματς με τον Τηλυκράτη και του Γεωργοπάλη που είναι επίσης τραυματίας και δε θα ακολουθήσει την αποστολή. Με αυτά τα δεδομένα καλείται να βρει λύσεις ο τεχνικός της ομάδας, αφού και οι τρεις παίκτες που θα απουσιάσουν θεωρούνται κλειδιά για την ομάδα.
Σίγουρα ο ενθουσιασμός του κόσμου που έβλεπε την ομάδα πρώτη και την ακολουθούσε εκτός έδρας έχει μετριαστεί, αλλά οι «φανατικοί» της ομάδας θα κάνουν εκδρομή και στη Φλώρινα, για να σταθούν δίπλα στην ΑΕΛ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια