Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Πρέβεζα- Αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Πρέβεζα
16 Nov 2017 / 14:39

ΠΡΕΒΕΖΑ. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο και σε αγροτικό δρόμο βρέθηκε το αυτοκίνητο των άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι ανατίναξαν τα ξημερώματα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο Κανάλι της Πρέβεζας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα έπεφτε καταρρακτώδης βροχή, ενώ η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, τα χρήματα που αφαιρέθηκαν μπορεί να φτάνουν και τα 60.000 ευρώ, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε χαρακτηρίζεται «επαγγελματική».

Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες ενώ σε πολλά σημεία των εθνικών και επαρχιακών οδών είχαν στηθεί μπλόκα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους βρέθηκε σε αγροτική οδό κοντά στη διασταύρωση Φραξύλας Πρέβεζας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 25-08-2017 στο Τμήμα Ασφάλειας Παγκρατίου Αττικής, ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: pamepreveza.gr