Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σπ. Καρδάμης: Βρίσκουμε ρυθμό… στόχος η τετράδα

Βόλεϊ
16 Nov 2017 / 17:00
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως την περασμένη βδομάδα μας είχε πει ο τεχνικός της Βολίδας,

Σπύρος Καρδάμης πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη, αφού πολλές αθλήτριες λόγο των υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να είναι στην προετοιμασία και θα χρησιμοποιούσε πολλές «μικρές» από την ομάδα των νεανίδων, οι οποίες είχαν κάνει προπονήσεις και άξιζε να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών.
Το Σάββατο στις 15:00 η Βολίδα θα παίξει στο κλειστό του ΕΑΚΚ, αυτή τη φορά θα είναι στο «δικό της» γήπεδο οικοδέσποινα και όχι στην Ηγουμενίτσα όπως έκανε με αντίπαλο την ΦΕ Ιωαννίνων.
Σίγουρα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη η ομάδα και όπως δηλώνει ο τεχνικός της Βολίδας «η ομάδα αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό και προετοιμάζεται καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με σκοπό να βρεθεί στην τετράδα». Μάλιστα καλεί τον κόσμο να είναι δίπλα στα κορίτσια στο ματς με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού  Πρέβεζας ώστε με την παρουσία του να βοηθήσει τις νεαρές αθλήτριες. 
Αξίζει πράγματι στήριξη αυτή η ομάδα που 25 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ συμμετέχει στα πρωταθλήματα ανελλιπώς και αυτό από αγάπη και μεράκι τόσο του τεχνικού Σπύρου Καρδάμη, αλλά και των αθλητριών που κάνουν θυσίες αρκετές να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας. 
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια