Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμαρχος Κέρκυρας: Διαρκής επικοινωνία με το Υπ. Εσωτερικών (video)

Λευκίμμη
17 Nov 2017 / 14:17

Ευελπιστούμε στη σύντομη ανταπόκριση του Υπουργείου για τις αποζημιώσεις, λέει ο Κώστας Νικολούζος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις καταστροφές που έχουν προκαλέσει τα καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες ημέρες τόσο τοπικά όσο και σε κεντρικό επίπεδο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Κώστας Νικολούζος.
 
Ο κ. Νικολούζος, τόνισε ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστούν το συντομότερο τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της θεομηνίας κυρίως στη Νότια Κέρκυρα.
 
Έχουν οριστεί όπως είπε επιτροπές, οι οποίες σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, καταγράφουν τις ζημιές. Όσον αφορά στο ζήτημα των αποζημιώσεων, δήλωσε ότι ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο, ώστε να προωθηθεί άμεσα στο Υπουργείο Εσωτερικών ο σχετικός φάκελος. «Έχουμε τακτική επικοινωνία με το Υπουργείο για το θέμα αυτό», τόνισε ο κ. Νικολούζος.



 Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που προκλήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα σε κεντρικό επίπεδο και κυρίως στην Αττική, εκφράζοντας τη θλίψη του για τις ζωές που χάθηκαν.
 
Τη θλίψη του εξέφρασε και για τη ζωή που χάθηκε στο Περιβόλι Λευκίμμης.
 
Ο κ. Νικολούζος, τέλος, δηλώνει αισιόδοξος για τη γρήγορη ανταπόκριση του Υπουργείου ως προς τις νόμιμες αποζημιώσεις στους πληγέντες.