Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Πρέβεζα ετοιμάζει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Πρέβεζα
18 Nov 2017 / 11:42

ΠΡΕΒΕΖΑ. Η προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Χαράς στην Πρέβεζα (το οποίο φέτος θα ανοίξει τις πύλες του για 6η συνεχή χρονιά) ήταν το αντικείμενο της πρώτης σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας.

Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου , του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζα. του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο δημιουργός της Οπερας του Νερού και του Ονείρου Λέανδρος Σπαρτιώτης, εθελοντές και φίλοι του Χριστουγεννιάτικου Χωριού κατέθεσαν απόψεις , προτάσεις και νέες ιδέες για την αναβάθμιση και διεύρυνση του θεσμού με επίκεντρο πάντα την διασκέδαση των παιδιών αλλά και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς.

Παρόντες από πλευράς του Δήμου ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Ευάγγελος Συγκούνας οι οποίοι καταρχήν ευχαρίστησαν θερμά τους φορείς για την συμμετοχή στους στην σύσκεψη αλλά και την στήριξη που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν στον θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Με “κινητήριο” δύναμη τους εθελοντές του αλλά και τις ομάδες που πλαισιώνουν όλα αυτά τα χρόνια το Χωριό της Χαράς , ο Δήμος της Πρέβεζας θα καταβάλλει και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της γιορτινής πολιτείας η οποία θα στηθεί σε λίγες μέρες στην πλατεία Ανδρούτσου και θα ανοίξει τις πύλες της στις 15 Δεκεμβρίου “φιλοξενώντας” τα χριστουγεννιάτικα όνειρα των παιδιών μέχρι την γιορτή των Φώτων.

Πηγή: epiruspost.gr