Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι στόχοι του συνδυασμού του Γ. Χονδρογιάννη στο Επιμελητήριο

Επιμελητήριο
18 Nov 2017 / 11:54

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία» στις εκλογές παρουσίασε τους συνεργάτες του και τους στόχους του. Μεταξύ άλλων είπε:

ΚΕΡΚΥΡΑ. «... Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος μας για τη νέα θητεία αποσκοπούν στην στήριξη – προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος των παραδοσιακών προϊόντων και του πρωτογενούς τομέα. Επιδίωξη μας θα είναι να υπάρξει μια πιο αποτελεσματική συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αλλά και με όλους τους συλλόγους και τους φορείς του νησιού για να αντιμετωπισθούν από κοινού τα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας.
Μέσα από ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό θα δώσουμε έμφαση στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Ευρωπαϊκά προγράμματα, προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, σεμινάρια, ημερίδες, θα συνεχίσουν να αποτελούν την αιχμή του δόρατος για εμάς.
Τέλος θα ενδυναμώσουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Επιμελητηρίου με δράσεις ούτως ώστε το κάθε ευρώ που εισπράττει το Επιμελητήριο να επιστρέφει πολλαπλασιαστικά στην Κερκυραϊκή αγορά».