Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον & συμμετοχή στην ημερίδα Ειδικής Αγωγής του Σωματείου «Για τα παιδιά μας»

Για τα παιδιά μας
25 Nov 2017 / 16:35
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Συγκινητικό το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του κερκυραίου Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη (video)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η ημερίδα Ειδικής Αγωγής που διοργάνωσε το Σωματείο «Για τα παιδιά μας» το απόγευμα του Σαββάτου. Η ημερίδα που είχε θέμα “Η Πρόκληση της Ανάπτυξης για τον γονέα, τον γιατρό, τον θεραπευτή και τον εκπαιδευτικό” που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Τμ. Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κράτησε το αμφιθέατρο γεμάτο απο κόσμο, μεταξύ των οποίων μεγάλος αριθμός γονέων, γιατρών, θεραπευτών και εκπαιδευτικών.

«Αυτό που την διέκρινε από άλλες παρόμοιες ημερίδες, ήταν η διεπιστημονικότητα, αφού κάλυψε ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και μάλιστα από κορυφαίους στην Ελλάδα επιστήμονες» είπε στη Ενημέρωση ο νευρολόγος Κώστας Σπίγγος που συμμετείχε στις εργασίες.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ομιλητές ήταν και ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί, έστειλε όμως βιντεοσκοπημένο σύντομο μήνυμα προς όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, όπως εξάλλου είχε αντιμετωπίσει και ο ίδιος: «Οι δυσκολίες δεν είναι λόγος να το βάζουμε κάτω, ίσα-ίσα είναι ένας λόγος να γινόμαστε πιο δυνατοί» είπε χαρακτηριστικά ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης.



ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.