Η «μισή» κυβέρνηση στην Κέρκυρα για το αναπτυξιακό συνέδριο

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο αναπτυξιακό συνέδριο της Ηπείρου, στα Γιάννενα

ΑΘΗΝΑ. Η «μισή» κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό «μεταναστεύει» στην Κέρκυρα για το περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

28
Νοεμβρίου / 2017

Το συνέδριο αυτό είναι το έβδομο στην σειρά των 13 Περιφερειών, θα αρχίσει την Τρίτη 5.12.17 με ομιλία του υπουργού Δικαιοσύνης, βουλευτή Ζακύνθου, Στ. Κοντονή και θα ολοκληρωθεί την επομένη, με ομιλία του πρωθυπουργού την Τετάρτη 6.12.17. Τις εργασίες του θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Ionian Park. Είναι κι αυτό, όπως και τα άλλα, ενταγμένο στο πλαίσιο της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής 2021. Για τις ανάγκες του συνεδρίου θα βρεθούν στην Κέρκυρα ο υπουργός και ο αν. υπουργός Υγείας, Ξανθός και Πολάκης, ο υπουργός και ο υφ. Παιδείας, Γαβρόγλου και Μπαξεβανάκης, υπουργός Πολιτισμού και υφ. Αθλητισμού Κονιόρδου και Βασιλειάδης, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η αν. υπουργός Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου, ο υπουργός Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου και ο αν. υπουργός Αλ. Χαρίτσης, οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Ναυτιλίας, Σταθάκης και Κουρουμπλής, ο υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Αποστόλου και ο αναπληρωτής υπουργός Τσιρώνης.
Την κεντρική εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο δήμαρχος ενώ στη συνέχεια θα ανέβει στο βήμα ο περιφερειάρχης. Γύρω στις 19:30 προγραμματίζεται η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Από το πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου απουσιάζουν τα στελέχη της ΠΙΝ, τα προσκείμενα στη Λαϊκή Ενότητα.