Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πανστρατιά του Κρόνου για τα προημιτελικά του κυπέλλου

Κρόνος
11 Απριλίου 2016 / 10:52

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πανζουρλισμός για τον ΚΡΟΝΟ στις Αργυράδες και στην Κέρκυρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων σχέσεων του ιστορικού συλλόγου.

"Όλοι οι φίλαθλοι στο πόδι για να συμπαρασταθούν στον κρίσιμο αγώνα των προημιτελικών Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στο Κίτρος Πιερίας με την ΠΥΔΝΑ. Ήδη έχουν κλειστεί δύο λεωφορεία για τη μετακίνηση των φιλάθλων και ένα για τους ποδοσφαιριστές, ενώ δεκάδες φίλαθλοι θα μετακινηθούν με ΙΧ και μοτοσυκλέτες. Με ΙΧ θα μετακινηθούν φίλαθλοι του ΚΡΟΝΟΥ και από την Αττική. Η κάθοδος των φιλάθλων του ΚΡΟΝΟΥ αναμένεται να είναι πιο μαζική και εντυπωσιακή από την προηγούμενη στα Γρεβενά, όπου πάνω από 250 φίλαθλοι μετέτρεψαν το ΔΑΚ Γρεβενών σε έδρα του ΚΡΟΝΟΥ. Υπολογίζεται ότι περίπου 300 φίλαθλοι, συν γυναιξί και τέκνοις, θα δημιουργήσουν στο γήπεδο της ΠΥΔΝΑΣ στο Κίτρος Πιερίας μια φανταστική ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στην προσπάθειά της να πετύχει τη νίκη - πρόκριση για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα είναι και η πιο ένδοξη στην Ιστορία του Συλλόγου μέχρι την ... επόμενη!
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη το μεσημέρι από την Κέρκυρα για την Κατερίνη, όπου θα διανυκτερεύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο κοντά στην Κατερίνη. Και επειδή η οργάνωση της ομάδας έχει υψηλά στάνταρ το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Τετάρτη το πρωϊ ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους.
Στην ομάδα υπάρχει ενθουσιασμός και, κυρίως, σοβαρότητα. Όλοι οι παίκτες έχουν ενστερνιστεί το δόγμα του προπονητή Γ. Καλούδη «ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ - ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ». Με αυτό οδηγό αναμένεται να καταθέσουν ακόμα και την ψυχή τους στο γήπεδο για να φτάσουν στη νίκη! Θα παίξουν για την Ιστορία του ΚΡΟΝΟΥ, για τους φιλάθλους, για τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο Γ. Καραϊσαρλή που είναι συνέχεια δίπλα τους και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο, αλλά και για τους εαυτούς τους, την αξιοπρέπειά τους και την καριέρα τους"!