Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικο χωριό μινιατούρα: Alex & Bond΄s Wonderland (photos)

Χριστουγεννιάτικο χωριό
08 Δεκεμβρίου 2017 / 09:49

ΚΈΡΚΥΡΑ.Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι αναμφισβήτητα οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, γεμάτες με μαγεία, φαντασία και λάμψη, όπου μικροί και μεγάλοι τις περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το χριστουγεννιάτικο αυτό χωριό- μινιατούρα είναι μια προσωπική συλλογή της Έφης Λούβρου από πορσελάνινα σπίτια και κτίρια- μνημεία, ζωγραφισμένα στο χέρι με πολλές- πολλές μικρές ανθρώπινες φιγούρες να αναπαριστούν σκηνές της καθημερινής ζωής μας!
 
Οι πλατείες του έχουν ντυθεί με τα γιορτινά τους, οι δρόμοι χιονισμένοι αστράφτουν από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, οι βιτρίνες των καταστημάτων στολισμένες, οι κάστανα-δες ψήνουν στις γωνιές του πάρκου κάστανα, παντού ακούγονται φωνές χαρούμενων παιδιών που παίζουν χιονοπόλεμο. Πυκνά δάση αγκαλιάζουν το χωριό, σκιέρ κατεβαίνουν επικίνδυνες χιονισμένες πλαγιές, ενώ έλκηθρα και τελεφερίκ μεταφέρουν τους αλπινιστές στις κάτασπρες βουνοκορφές! .....και κάπου εκεί στο βάθος ξεπροβάλλουν τα παλάτια και οι εκκλησίες έτσι απλά για να μας ταξιδέψουν σε κάποια γωνία του κόσμου. Buckingham Palace, Kensington Palace, Notre Dame, Ramsford Palace,....., πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, γεμάτα λάμψη, είναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η πόλη των θαυμάτων του Alex και του σκύλου του Bond, σας καλεί να την επισκεφθείτε, σας καλεί να ταξιδέψετε σε μια πόλη φανταστική-παραμυθένια, σας καλεί να ονειρευτείτε και να νιώσετε χαρά μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μοναδικός σκοπός της να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα σε μεγάλους και παιδιά!

 
Βρεθήκαμε στο πρωτοποριακό χριστουγεννιάτικο χωρίο "ALEX & BOND'S WONDERLAND" όπου και συνομιλήσαμε  με την κ. Έφη Λούβρου, η οποία σας παρουσιάζει με πολύ μεράκι την πολυετή συλλογή της. Είναι από τις περιπτώσεις όπου ένα απλό χόμπι γίνεται πάθος για δημιουργία, τιμή της που θέλησε να μας εξωτερικεύσει αυτό το χόμπι. Κάποιους θα σας μαγέψει, άλλους ίσως σας παρακινήσει να ασχοληθείτε με αυτό. Σίγουρα πάντως μια βόλτα αρκεί για να σας βάλει στο χριστουγεννιάτικο μικρό αυτό κόσμο...

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Το χωριό θα είναι επισκέψιμο στις ακόλουθες ημερομηνίες: 9,10,11,16,17,22,23,26,29, και 30/12/17. Καθώς και 1,5,6,7/1/18.
Ώρες κοινού: 18:00-20:00
Ανδρέα Κάλβου 1 (δίπλα στην ACS)

Φωτογραφίες: Δημήτρης Αλιφιεράκης