Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η σύνθεση της ομάδας παίδων-κορασίδων του Σ.Π.Ζ.Κ. για τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος

σκάκι
13 Δεκεμβρίου 2017 / 20:20

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της ομάδας Παίδων-Κορασίδων του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας που θα αγωνιστεί στην τελική φάση του 10ου Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αγώνες θα γίνουν στον συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Φιλίππειον της Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Αγόρια: Κ16 Σπύρος Κολυτάς, Κ14 Αλέξανδρος Λευθεριώτης, Κ12 Φάνης Μουρίκης, Κ10 Ιωσήφ Μοσχάτ.
Κορίτσια: Κ16 Ευτυχία Σκορδίλη, Κ12 Θεοδώρα Παρίση.



Στην τελική φάση προκρίθηκαν οι 6 πρώτες του περσινού πρωταθλήματος, ανάμεσα τους και η ομάδα του Σ.Π.Ζ.Κ., η οποία πέρυσι διακρίθηκε ισοβαθμώντας στην 3η-4η θέση. Δυστυχώς φέτος οι διοργανωτές όρισαν ημερομηνίες που είναι όλες σε εργάσιμες ημέρες κάνοντας αδύνατο τόσο στην ομάδα των Ιωαννίνων που προκρίθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα των υπόλοιπων ομάδων της Δ. Ελλάδας, όσο και σε αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας μας να συμμετάσχουν.
Σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση της αποστολής της ομάδας μας είχαν και οι χορηγοί. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας πρόσφερε εισιτήρια σε μειωμένη τιμή για την μετάβαση στην Θεσσαλονίκη, τόσο στα παιδιά της ομάδας όσο και στους συνοδούς. Επίσης η εταιρεία Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε. πρόσφερε την εντυπωσιακή εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα μας.