Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την ευεργέτιδα του «Ιατρείου», το έργο «Πολύμνια» του Σπ. Κωσταγιόλα (φωτορεπορτάζ)

Ιατρείο Κέρκυρας
20 Δεκεμβρίου 2017 / 14:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Άγνωστες πτυχές της ζωής και της δράσης της μεγάλης ευεργέτιδος Πολύμνιας Σκαραμαγκά φωτίζει το θεατρικό «Πολύμνια»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κερκύρας (ΙΧΕΚ) ολοκληρώνει τις διάφορες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 120 χρόνων παρουσίας στην Κέρκυρα με το θεατρικό του Σπύρου Κωσταγιόλα «Πολύμνια», αφιερωμένο στη ζωή και τη δράση της Μεγάλης Ευεργέτιδος  του ‘Ιατρείου’ Πολύμνιας Σκαραμαγκά. Το έργο αυτό αποτελεί εγκώμιο μνήμης και τιμής της Πολύμνιας Σκαραμαγκά, φωτίζοντας άγνωστες πτυχές της ζωής και της δράσης της Μεγάλης Ευεργέτιδος, που με την προσφορά της βοήθησε να δημιουργηθεί το Ιατρείο Κέρκυρας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Πολύμνια θα ζει όσο οι καρδιές των ανθρώπων θα κινούνται στους ρυθμούς της δικής της καρδιάς, της ανιδιοτελούς προσφοράς, αγάπης και συμπόνιας σε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη»

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της μνημόσυνο στην Αγ. Κυριακή (περιοχή Χρυσίδα) και ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο της.
Η θεατρική παράσταση πραγματοποιείται στο χώρο του 7 ΤΕΧΝΩΝ, στο Βιρό στις 20, 21, 22, και 23 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 μ.μ.
                           
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ