Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοντά σε συμφωνία με τον νέο προπονητή ο ΑΟΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
21 Δεκεμβρίου 2017 / 18:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΠΑΕ πιέζει για να μπορέσει να κλείσει και να φέρει άμεσα τον νέο προπονητή, αφού κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος της.

Ο νέος τεχνικός θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να ετοιμάσει την ομάδα ως τις 6 Ιανουαρίου όταν και έχει το επόμενο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, αλλά και να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε και οι νέοι παίκτες να έρθουν και να ενταχθούν στην ομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί ως το βράδυ της Πέμπτης 21/12, ή το πρωί της Παρασκευής αν δεν αλλάξει κάτι, αφού κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να δώσουν τα χέρια. Φυσικά η ομάδα, ώσπου να πέσουν οι υπογραφές, προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το όνομα του νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει πολύ δουλειά να κάνει ως το τέλος του πρωταθλήματος.
 
Καθυστερημένη ανακοίνωση για Βοσνιάδη
 
Από τη Δευτέρα είχε ουσιαστικά τελειώσει η συνεργασία του ΑΟΚ με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, αφού υπήρχε διαφορά απόψεων σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις της ομάδας. Όμως Τρίτη και Τετάρτη ο πρώην προπονητής του ΑΟΚΚ βρέθηκε στον Πλάντραφο όπου ουσιαστικά προπόνησε την ομάδα, ενώ δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ. Αυτό έγινε το μεσημέρι την Πέμπτης και επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κέρκυρας. Η ανακοίνωση: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και του επιτελείου του. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα»
Αυτό ίσως να έγινε γιατί δεν είχαν «πέσει» οι υπογραφές ανάμεσα στον Μακεδόνα τεχνικό και την ΠΑΕ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια