Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βλέπει Τζανετόπουλο, επιστροφή Γεωργακόπουλου, τα τυπικά μένουν για τον Ντ. Γκράσι

ΑΟΚΚ
02 Ιανουαρίου 2018 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Να καλύψει τις ανάγκες της σε θέσεις που υστερεί προσπαθεί ο ΑΟΚ αυτές τις μέρες και λογικό είναι να στρέφει το βλέμμα του σε αρκετούς ποδοσφαιριστές

έτσι ώστε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και όχι να κάνει μεταγραφές για τις μεταγραφές. Βέβαια η αλλαγή προπονητή ίσως τραινάρει 1-2 προσθήκες αφού ο Σάκης Τσιώλης θα θέλει λίγο χρόνο για να εκτιμήσει κάποιες καταστάσεις αλλά δεν σημαίνει ότι τα «μάτια» της ομάδας δεν στρέφονται σε κάποιους παίκτες που έχουν εντοπίσει. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Άνταμ Τζανετόπουλο τον παίκτη της ΑΕΚ που θέλει να πάρει δανεικό ο ΑΟΚ, αν και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Λαμία.  Μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας είναι 23 χρόνων ψηλός 1.93μ. και μια φορά διεθνής. Δείχνει ο ΑΟΚ ότι τον Πουγγούρα του ΠΑΟΚ ή τον Τζανετόπουλο της ΑΕΚ θέλει δανεικό για να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Πέραν αυτού επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ο Ιταλός στόπερ Νταβίντ Γκράσι ο οποίος είναι εδώ και στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη, που τον υπολογίζει για το ματς με τον Πανιώνιο, απλά περιμένουν κάποια έγραφα στην ομάδα για να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί για τους επόμενους έξι μήνες με δικαίωμα ανανέωσης από την ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. 
Ο Κ. Γεωργακόπουλος ο 24χρονος επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός, το καλοκαίρι στον Παναιγιάλειο, αφού δεν βρισκόταν τότε στα πλάνα του τεχνικού Δημήτρη Ελευθερόπουλου επέστρεψε στην ομάδα και είναι στη διάθεση και αυτός του νέου τεχνικού. Να σημειώσουμε ότι την περσινή σεζόν 2016-17 είχε συμμετοχή σε 13 ματς με την ομάδα και 318 λεπτά χρόνο συμμετοχής, ενώ πέτυχε και ένα γκολ (στο Περιστέρι με Ατρόμητο). Παιδί που μεγάλωσε στην οικογένεια του ΑΟΚ, προερχόμενο από την Κ20.
Η ομάδα βεβαίως κοιτάει σε πολλές πλευρές και αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να φέρει έτοιμους παίκτες με παιγνίδια στα πόδια τους έτσι ώστε άμεσα να έχουν δυνατότητα να βοηθήσουν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια