Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη ΜΕΘ ο πατέρας της νεκρής Μαίρης, ψυχολόγος στην αδερφή

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ
04 Ιανουαρίου 2018 / 08:44

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Την στιγμή που η Κρήτη θρηνεί το χαμό τριών ανθρώπων, του 23χρονου Χρήστου, της 22χρονης Μαρίας και της μητέρας της, που έφυγαν από την ζωή, βάφοντας με αίμα τον φονικό ΒΟΑΚ, ένα από τα χειρότερα οδικά δίκτυα όχι μόνο της Κρήτης, αλλά της Ελλάδας και της Ευρώπης...

Tο ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εκεί όπου 4 άνθρωποι νοσηλεύονται σε εντατική και χειρουργική κλινική.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση , νοσηλεύεται ο πατέρας,  της νεκρής κοπέλας και ένας εκ των πρωταγωνιστών του φριχτού τροχαίου. Ο ίδιος  επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε το παλικάρι που επρόκειτο να παντρευτεί την κόρη του και τελικά δεν πρόλαβε.
Ο πατέρας της νεκρής κοπέλας είναι μία ακόμη τραγική φιγούρα αφού που εκτός από την κόρη του, έχασε και τη γυναίκα του που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο και εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης  υπέκυψε ακαριαία στα τραύματα της.
Η τραγωδία όμως για την οικογένεια της Μαίρης δεν τελειώνει εδώ καθώς στο ίδιο αυτοκίνητο , στο πίσω κάθισμα ήταν και το 15χρονο κορίτσι, το τέταρτο μέλος της οικογένειας που είχε έρθει από την Τήλο για να συναντηθεί με την οικογένεια του 23χρονου μέλλοντα γαμπρού τους .
Το κορίτσι υπέστη κατάγματα στη λεκάνη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και έπειτα από τις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις στις οποίες και υπεβλήθη χθες, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, σε αιμοδυναμικά σταθερή κατάσταση.  
Το κορίτσι  έζησε την πιο φριχτή τραγωδία στα 15 της χρόνια , χάνοντας μάνα και αδερφή , ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκαν και βρίσκονται ψυχολόγοι  για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης καθώς ανθρώπινος νους είναι δύσκολο να συλλάβει όλα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα αθώα μάτια του.