Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επισκέψεις Φ. Βάκη στο ορφανοτροφείο, το γηροκομείο και την παιδιατρική κλινική

Φωτεινή Βάκη
05 Ιανουαρίου 2018 / 07:49
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ορφανοτροφείο, Το Γηροκομείο – Πτωχοκομείο και την Παιδιατρική Κλινική επισκέφθηκε η βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη την Πέμπτη.

Η βουλευτής αντάλλαξε θερμές ευχές για τη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους των ιδρυμάτων, τους ασθενείς και το προσωπικό.
 
Στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας η Φ. Βάκη συνομίλησε με τα παιδιά και μοίρασε συμβολικά δώρα για τη νέα χρονιά, ενώ ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις δράσεις του ιδρύματος από τη διευθύντρια κ. Β. Κάδε και το προσωπικό.
 
Στο Γηροκομείο – Πτωχοκομείο επισκέφθηκε τους τροφίμους και τους μετέφερε της ευχές της για το νέο έτος. Συνομίλησε σχετικά με τη λειτουργία του ιδρύματος με τον διευθυντή του κ. Αλ. Μαυροζούμη.



 
Τέλος, κατά την επίσκεψή της στην Παιδιατρική Κλινική, κατά την οποία τη συνόδευσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Φ. Κακαβίτσας, παρόντων των επικουρικών παιδιάτρων και νοσηλευτικού προσωπικού, μοιράστηκαν συμβολικά δώρα στα βρέφη και στα παιδιά που νοσηλεύονται. Η Φ. Βάκη ευχήθηκε στις οικογένειες των παιδιών καλή χρονιά και ταχεία ανάρρωση.


 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.