Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοπή της πίτας & έναρξη πώλησης αντικειμένων από την Πινακοθήκη του Δήμου

Πινακοθήκη του Δήμου
10 Ιανουαρίου 2018 / 14:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Πινακοθήκη του Δήμου η νέα χρονιά ξεκινάει με διάθεση για νέες δράσεις και συνεργασίες. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον χώρο του Art Café,

θα πραγματοποιηθεί διπλή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για την έναρξη πώλησης αντικειμένων.
Το πρώτο βήμα σ’ αυτή την προσπάθεια αποτελείται από μία σειρά προϊόντων από κάρτες και σελιδοδείκτες με έργα της Μόνιμης Συλλογής, κάρτες, σελιδοδείκτες και χάρακες με έργα των λιλιπούτειων καλλιτεχνών από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ένα Σάββατο, Ένα Παραμύθι”, κονκάρδες, μαγνητάκια, ξύλινες κασετίνες με νερομπογιές και βέβαια όλα τα βιβλία εκδόσεων της Πινακοθήκης.
Τα αντικείμενα θα βρίσκονται πλέον στο χώρο ενσωματώνοντας την τέχνη στην καθημερινότητά μας  αλλά και προσφέροντας ιδέες για δώρα.
Αποτελεί άλλωστε στόχο της Πινακοθήκης, η οργάνωση ενός άρτιου πωλητηρίου με αντικείμενα παντός είδους, αντίγραφα, κοσμήματα, αξεσουάρ, παιχνίδια και βιβλία, εμπνευσμένα από τις συλλογές και τα εκθέματα.
Τέλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παραδοθούν στον Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Φοίβο Κακαβίτσα και στον Επίκ. Καθηγητή του Ιονίου Παν/μίου κ. Πέτρο Κωσταγιόλα, τα βιβλία που θα έχουν συγκεντρωθεί έως την Κυριακή 14/01/2018, για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.