Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
10 Ιανουαρίου 2018 / 18:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπήκαμε στη μεταγραφική περίοδο και η ΑΕΛ που στόχευε αρκετά ψηλά πριν το ματς με τον Θεσπρωτό,

είχε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της και για τον λόγο αυτό και είχε λύσει τη συνεργασία με τους Γεωργοπάλη, Μπονέρη. Παρά όμως την ήττα στην Ηγουμενίτσα που την άφησε οκτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή, η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κάνει πολλά και οι άνθρωποί της εκτιμούν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ και ήδη έχουμε σωρεία αυτές τις μέρες.
Αρχικά υπάρχουν δυο ακόμη αποχωρήσεις και αυτές είναι του Αλέξανδρου Μυρίλα και του Γιώργου Κομνηνάκη που με επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ γνωστοποιείται ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους. Για τον πρώτο αναφέρει ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν και το «διαζύγιο» γίνεται για προσωπικούς λόγους του παίκτη.
Από την άλλη η ΑΕΛ έχοντας και τον βασικό τερματοφύλακα Ανδρέα Βάρελη τραυματία (εγχειρίστηκε με επιτυχία την Τρίτη στα Γιάννενα και η επιστροφή του υπολογίζεται σε δυο μήνες), έχει συνολικά πέντε παίκτες λιγότερους και αυτούς έπρεπε να αντικαταστήσει στο ρόστερ της.
Έτσι προχώρησε αρχικά στη μεταγραφή τερματοφύλακα, παρ΄ ότι ο Κόρμπας είναι εξαιρετικός και πήρε τον 22 χρονο Χρήστο Βορύλλα, που όπως έχουμε γράψει ήταν επαγγελματίας στη Λαμία και δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, από όπου τον έφερε η ΑΕΛ. Πήραν επίσης τον 23χρονο Σταύρο Ανδρεάδη, έναν παίκτη που παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και έπαιξε στην Κ20 του Άρη και στον Πιερικό (Γ΄ Εθνική). Ακόμα, επέστρεψε ο Αλέξης Κάντας, ο αρχηγός και φυσικός της ηγέτης με θητεία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με τον ΑΟ Κέρκυρα και τον Απόλλωνα Αθηνών και τελευταία αγωνιζόταν στον Κάβο. Εκτός αυτών πήρε και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξη Μαζιώτη από την ΑΕ Ερμιονίδας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια