Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αμερικάνοι τουριστικοί πράκτορες στην Κέρκυρα τον Απρίλιο

Τουριστικοί πράκτορες
11 Ιανουαρίου 2018 / 11:19

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την Κέρκυρα αναμένεται να επισκεφθούν Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες τον προσεχή Απρίλιο στο πλαίσιο του κορυφαίου συνεδρίου τους.

Πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα θα λάβει χώρα από τις 14-17 Απριλίου 2018 το επόμενο ετήσιο συνέδριο ASTA Destination Expo 2018, το μεγαλύτερο συνέδριο Αμερικανών Travel Agents, Destination Expo. Από τις 18 έως τις 22 Απριλίου θα διεξαχθούν τα καθιερωμένα fam trips, τα ταξίδια γνωριμίας κι εξοικείωσης δηλαδή των πρακτόρων σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Κέρκυρα.
Πρόκειται για ένα από τα πλέον δυναμικά και καινοτόμα συνέδρια της ASTA. Τα μέλη της ASTA αντιπροσωπεύουν το 80% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων που πραγματοποιούνται στην Αμερική μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. To συνέδριο αυτό θα έχει σημαντικά οφέλη για την Κέρκυρα στην τουριστική προώθηση και προβολή της, καθώς οι επικεφαλής τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον τόπο μας και να εξειδικευτούν στην προώθηση του προορισμού τα επόμενα χρόνια.
Πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι για την προσέλκυση του συνεδρίου στην Ελλάδα αγωνίστηκε με πείσμα η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ενώ ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Καββαδίας μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του HATTA Βασίλη Κοντό έδωσαν το δικό τους αγώνα για να συμπεριληφθεί η Κέρκυρα στους τελικούς οκτώ προορισμούς των fam trips. Για τον καλύτερο μάλιστα σχεδιασμό του ταξιδιού των Αμερικανών στην Κέρκυρα, οι δύο προαναφερθέντες Κερκυραίοι άνδρες θα συναντηθούν την προσεχή Τρίτη με τον Πρόεδρο της ASTA στην Αθήνα.
Πηγή: corfuguide.gr