Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και Μιχάλη Χατζηδημητρίου η ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄Εθνική
11 Ιανουαρίου 2018 / 16:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ συνεχίζει να αποκτά ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί και παράλληλα να καλύψει τα κενά

που αφήνουν οι αποχωρήσεις Μπονέρη, Γεωργοπάλη, Μυρίλλα και Κομνηνάκη, αλλά και οι τραυματισμοί των Βάρελη και Θεοδωράκη. Έτσι, ανακοίνωσε και επίσημα, μετά τους Βορύλλα, Ανδρεάδη, Μαζιώτη και Αλ. Κάντα, τον Μιχάλη Χατζηδημητρίου.
Είναι ένας 22χρονος μέσος που παίζει κυρίως στις πλευρές, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Γιαννιτσά (Κ20) και την περίοδο 2014 - 2015 στον Εθνικό Γαζώρου Σερρών, από όπου κλήθηκε στην Εθνική Νέων. Η Καλλονή ήταν η ομάδα με την οποία αποκόμισε παραστάσεις και συμμετοχές σε επίπεδο Super League, με τον Πανσερραϊκό να είναι ο επόμενός του σταθμός και τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αναμφίβολα είναι ένας παίκτης που έχει παίξει και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ηλικία του και οι φιλοδοξίες του είναι  στα συν για το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, που όπως δείχνει με την έλευση πολύ νεαρών παικτών (21 ως 23 ετών) δεν κοιτάει μόνο τη φετινή ομάδα αλλά και την επόμενη, αφού πέραν της φετινής σεζόν, άσχετα με την τελική της κατάταξη οι παίκτες που αποκτά έχουν όλο το ποδοσφαιρικό μέλλον μπροστά τους.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηδημητρίου.Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. τον καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της βασίλισσας και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της Λευκίμμης».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια