Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τραυματίστηκε σε τροχαίο η Μερόπη Υδραίου

τροχαίο
14 Ιανουαρίου 2018 / 19:30
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Μερόπη Υδραίου

που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το ατύχημα έγινε λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής στην ευθεία τστο ύψος του Κομπιτσίου. Το αυτοκίνητο της κυρίας Υδραίου που οδηγούσε χωρίς ευτυχώς συνεπιβάτες, κινούνταν σε κατεύθυνση από την πόλη πηγαίνοντας σε εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου στους Καλαφατιώνες. Η ίδια περιέγραψε στο enimerosi.com  από το κρεβάτι του Νοσοκομείου, τις συνθήκες του ατυχήματος, όταν αυτοκίνητο που κινείτο με αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς την πόλη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα τη μετωπική σύγκρουσή του με το όχημα της κ. Υδραίου.
Ευτυχώς, τόσο η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, όσο και η ίδια απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμια και μεταφέρθηκαν αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κερκυραίων Δήμος επικοινώνησε ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος για να μάθει σχετικά και να ευχηθεί περαστικά. Τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση εκφράζει και η συντακτική ομάδα του enimerosi.com  
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.