Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θα κυνηγήσει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

ΑΟΚ Κέρκυρα
16 Ιανουαρίου 2018 / 14:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αφήνει πίσω του τις δυο ήττες από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ ο ΑΟΚ και κοιτάει μπροστά, κυνηγώντας με πάθος και μεγαλύτερη διάθεση,

βαθμούς στα επόμενα ματς που είναι καθοριστικά. Το Σάββατο έχει να αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον «λαβωμένο» Παναθηναϊκό και είναι η ευκαιρία του να πάρει αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αμυντικού της ομάδας, Σπ. Σπίνουλα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είπε ότι «στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι, θα επιστρέψουν και τα παιδιά που περιμένουμε να μας βοηθήσουν. Ακολουθεί πλέον για εμάς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που θα είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε για να πάρουμε αποτέλεσμα».
Η ομάδα αναμένεται βελτιωμένη, καθώς ο Σάκης Τσιώλης έχει ήδη κλείσει τρεις εβδομάδες στο τιμόνι της και όλοι πλέον περιμένουν την ομάδα να καλυτερέψει αγωνιστικά και να βελτιωθεί η βαθμολογική της συγκομιδή.
Στο επόμενο παιχνίδι επιστρέφουν όλοι σχεδόν οι απόντες, εκτός από τον Γκόμεζ, που θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ στη διάθεση του Τσιώλη θα είναι οι Σιόντης, Μπαλάφας, Αρτυματάς, Γκράσι, Επστάιν και ένα θέμα που υπάρχει με τον Σοϊλέδη πιθανόν να τελειώσει άμεσα. Πέρα αυτών τόσο ο Ρόλε, όσο και ο Τουράμ θα είναι σε θέση να παίξουν αν χρειαστεί και από την αρχή του ματς, συνολικά δηλαδή θα έχει οκτώ επιπλέον παίκτες ο Σάκης Τσιώλης στη διάθεσή του. Το πιο πιθανόν είναι περισσότεροι από πέντε εξ’ αυτών να ξεκινήσουν στη Λεωφόρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα.
Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου ξεκίνησε και φαίνεται στο μάτι των παικτών η διάθεση και η θέληση να δουλέψουν περισσότερο και να κερδίσουν αυτό που μπορούν στον αγωνιστικό χώρο. Εντελώς διαφορετικά θα αντιμετωπιστεί ο Παναθηναϊκός και πάνω στο κομμάτι αυτό δουλεύει το τεχνικό τιμ του ΑΟΚ, αφού ξέρει ότι στην επόμενη τετράδα αγώνων με Παναθηναϊκό έξω, Πλατανιά μέσα και Λεβαδειακό, Ξάνθη έξω, πρέπει απαραίτητα να πάρει 5-6 βαθμούς αν θέλει να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για παραμονή και υποχρεούται σε κάθε ματς να τα δίνει όλα για το θετικό αποτέλεσμα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια