Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων από τον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με τον ΑΟΚΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
16 Ιανουαρίου 2018 / 14:35
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Τα προβλήματα για τον άλλοτε κραταιό Παναθηναϊκό πολλά, με το οικονομικό κυριολεκτικά να πνίγει την ομάδα της Αθήνας

και η ανακοίνωση ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα, είναι σε κυκλοφορία και μπορούν οι φίλαθλοί του να τα προμηθευτούν, λέει πολλά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, έψαχναν χρήματα ακόμα και για να πληρώσουν τη διαμονή της ομάδας σε ξενοδοχείο της Λειβαδιά, όπου αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ και καθημερινά τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:30 έως τις 17:30. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 20 Ιανουαρίου (17:15) τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr, αλλά και από τα εκδοτήρια καθημερινά 9:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 9:30.
Όταν λοιπόν μια ομάδα του βεληνεκούς  του Παναθηναϊκού είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση καταλαβαίνει κανείς πως είναι το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είτε το θέλουμε είτε όχι όταν η Κέρκυρα έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, είναι επιτυχία, άσχετα σε ποιους αρέσει και ποιους όχι.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια