Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 2η αγωνιστική του 3ου Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς

Φάρος Ζωής
23 Ιανουαρίου 2018 / 17:12
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη Δευτέρα το απόγευμα είχαμε τη 2η αγωνιστική του 3ου Τουρνουά Φιλίας και Προσφοράς Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κέρκυρας.

Έγιναν τέσσερα από τα πέντε ματς αφού πάντα τα παιχνίδια με τους Δικηγόρους Κέρκυρας γίνονται όταν μπορεί η ομάδα, η οποία λόγω άλλων υποχρεώσεων χρειάζεται συνήθως αναβολή. Άλλωστε η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κερκύρας, συμμετέχει εκτός συναγωνισμού στο Τουρνουά, λόγω υποχρεώσεών της στα πανελλαδικά πρωταθλήματα των Δικηγόρων.
Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής, η 2η συνεχόμενη ήττα του Ολύμπου, που δεν μας είχε συνηθίσει, ενώ είχαμε δύο στα δύο για τους Λιαπάδες. Λιγότερα γκολ αυτή την αγωνιστική σε σχέση με τις προηγούμενες, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα του Τουρνουά που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, θα δοθούν στον «Φάρο Ζωής».
 
Τα αποτελέσματα
 
ΟΦΑΜ – Λευκίμμη 0-0
Ολυμπιάδα – Κερ. Ποταμού 3-0
Αστέρας – Όλυμπος 4-2
Μαγια – Δικηγόροι (Ανεβλήθη)
 
Βαθμολογία
 
Αστ. Λιαπάδων 6
ΟΦΑΜ 4
Ολυμπιάδα 4
Αστέρας 4
ΜΑΓΙΑ 3
Λευκίμμη 1
Άρης Κέρκυρας 0
Όλυμπος 0
Κερ. Ποταμού 0
Δικηγόροι Κέρκ. 0
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια