Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βασ. Οικονόμου: Δικό της αναπτυξιακό συνέδριο βλέπει για την Κέρκυρα η ΝΔ

Βασίλης Οικονόμου
03 Φεβρουαρίου 2018 / 14:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νησί των Φαιάκων επισκέφθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. και Τομεάρχης Υγείας Βασίλης Οικονόμου,

στο πλαίσιο εκδηλώσεων που ετοιμάζει η Ν.Δ. τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, οι οποίες θα αφορούν το σχεδιασμό του προγράμματος της Ν.Δ. για την Κέρκυρα συγκεκριμένα, καθώς και το κομμάτι που αφορά τον τομέα της Υγείας.   
 
Ο κ. Οικονόμου συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς και συλλογικότητες, όπως το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του νησιού. Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
 
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονομου, αυτό που σχεδιάζει η Ν.Δ. στην Κέρκυρα, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φορείς και τους θεσμικούς εκφραστές τους να φτιάξουν μαζί  ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για τα Έπτανησα και την Κέρκυρα ειδικότερα όπως υπογράμμισε: «Με τη συμμετοχή όλων, με το λόγο σε όλους, η Ν.Δ. μαζί με τους πολίτες φτιάχνει και δημιουργεί το πρόγραμμα της και δεν φτιάχνει ένα στεγνό και στείρο πρόγραμμα.»
 
Έτσι στις αρχές Μαρτίου θα ξαναεπισκεφθεί το νησί, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη προκειμένου να διοργανωθεί μέχρι το Πάσχα ένα αναπτυξιακό συνέδριο για την Κέρκυρα με την ευθύνη της Ν.Δ., όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου.
 
 «Το συνέδριο, θα είναι ανοικτό προς όλους για να μπορέσουμε να διατυπώσουμε την τελική μας πρόταση, η οποία θα είναι αναπτυξιακή, ανασυγκρότησης του νησιού και με δυνατότητες ο νέος κόσμος να κάτσει στον τόπο του και να μπορεί να δουλέψει και λειτουργήσει με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια» όπως τόνισε κλείνοντας.
 
Αναφερόμενος στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο κ. Οικονόμου έκανε αναφορά σε μία αφίσα που έχει γίνει viral στο νησί τις τελευταίες μέρες λέγοντας ότι «τρεις υποψήφιοι, μία γραμμή. Παντού βγαίνει ένας Τσίπρας!» και πρόσθεσε ότι «θα λογοδοτήσουν στις εκλογές και η Ν.Δ. μέχρι τότε θα εκφέρει τη γνώμη της».
 
«Σκοπός της Ν.Δ. είναι να δώσει οξυγόνο στην τοπική κοινωνία μέσα από το δρόμο της λογικής και της μεταρρύθμισης της ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας.»
 
Κλείνοντας ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για ορυμαγδό προβλημάτων στο νησί, κάτι που τον έκανε να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό στο πιο τουριστικό νησί της μιλώντας για "πολιτικούς τουρίστες".