Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

200 παιδιά ενώνουν τις φωνές τους στο Δημοτικό Θέατρο

σχολικές παιδικές χορωδίες
24 Φεβρουαρίου 2018 / 15:21

KEΡΚΥΡΑ. Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άφρας προσκαλεί το κοινό σε μία μοναδική μουσική παιδική παράσταση που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό θέατρο στις 5 Μαρτίου,

με τη συμμετοχή σχολικών παιδικών χορωδιών, με την μουσική πλαισίωση του ορχηστρικού τμήματος του Μουσικού σχολείου  και τη φιλική συμμετοχή της Ειρήνης Βαρθολομαίου και του Χρήστου Μπογδάνου. Μαζί τους ο «Φάρος Ζωής» και το σωματείο «Για τα παιδιά μας».
 
Πρόσκληση
 
Την Δευτέρα 5 Μαρτίου και ωρα 20:00, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού & ενδοσχολικής βίας,ο σύλλογος μας ,παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας μία μοναδική μουσική παιδική παράσταση με συμμετοχή σχολικών παιδικών χορωδιών της Άφρας και του Μαντουκιού καθώς και την διεθνώς βραβευμένη παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και την παιδικη χορωδία του 9ου Δημοτικού Γλυφάδας.
 
Επίσης θα μας τιμήσουν με τη φιλική τους συμμετοχή η Ειρήνη Βαρθολομαίου και ο Χρήστος Μπογδάνος.
 
Τα τραγούδια που θα ερμηνευθούν θα πλαισιώνονται απο ενα ορχηστρικό τμήμα του Μουσικού σχολείου Κέρκυρας.


 
Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου θα συναντήσετε: το Φάρο Ζωής οπου θα ενημερώνει και θα δέχεται μέλη και υποψήφιους δότες μυελού των οστών μετά απο μια ανώδυνη διαδικασία που συλλέγεται δείγμα σάλιου μέσω μπατονέτας.
 
Οπως επίσης και το Σωματείο ''για τα παιδια μας'' που ασχολείται με τα δικαιώματα των παιδιών και εφήβων , τις ελλείψεις στις δομές παιδικής υγείας του νησιου ,καθώς και την πραγματοποίηση ημερίδων επιμορφωτικού χαρακτήρα που απευθύνοται σε γονείς , εκπαιδευτικούς κλπ.
 
Εκει θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και την Ερμιόνη, ενα παιδικό βιβλίο που φτιάχτηκε με αγάπη για την ενίσχυση του σωματείου.
 
Τα παιδιά είναι το μέλλον. Στα παιδιά, ο Σύλλογος μας έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο κομμάτι των δραστηριοτήτων του ,με σκοπό μέσα απο αυτές να ενδυναμώσει με εφόδια γνώσεων, επιμορφωτικών εκδηλωσεων, μουσικών συναντήσεων και πολιτιστικές- κοινωνικές δράσεις την όλη τους κοινωνική ταυτότητα και την ανάδειξη και ενθάρρυνση ώστε να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται σε αυτές ,δημιουργώντας πολιτισμό και όμορφες ανθρώπινες σχέσεις.
 
Εκ του ΔΣ Ο Πρόεδρος Η γ Γραμματέας Μπούας Τάσος Άννα Γκιόκα
 
* φωτο αρχείου