Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήττα της Λευκίμμης από τον Τηλυκράτη, εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για κορυφή

Λευκίμμη Τηλυκράτης
25 Φεβρουαρίου 2018 / 17:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ. Η ΑΕΛ πήγε στη Λευκάδα με στόχο τη νίκη για να διεκδικήσει ως το τέλος ακόμα και τον τίτλο, έχασε όμως με 4-0 και αποχαιρέτησε κάθε σκέψη για κατάληψη της κορυφής.

Κόντρα στον Τηλυκράτη δεν μπόρεσε να αντισταθεί, η ήττα είναι βαριά και με βάση το σκορ θα λέγαμε δίκαιη, αν και οι Λευκιμμιώτες έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία για τα δυο πρώτα τέρματα. 
Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών, οι γηπεδούχοι σκόραραν και άλλαξαν τις ισορροπίες στο παιγνίδι όταν ο Φέτσης με δυνατό σουτ νίκησε τον Βορύλλα, έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κάνει το 2-0 και πλέον τα πράγματα γίνονται υπερβολικά δύσκολα για την ΑΕΛ. Προσπάθησε στη συνέχεια να βγει πιο μπροστά η ΑΕΛ για να καταφέρει να μειώσει πριν το τέλος του ημιχρόνου έτσι ώστε να έχει ελπίδες να χτυπήσει το παιγνίδι, πήρε μέτρα, εκμεταλλεύτηκε την όποια οπισθοχώρηση των γηπεδούχων που μετά το 2-0 πρόσεξαν την άμυνά τους, έκανε 2-3 φάσεις στην εστία του Καραγκούνη, χωρίς αποτέλεσμα και στο 45΄ ο Γραμματικόπουλος με ένα εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βορύλλα κάνοντας το 3-0.
Κάποιες αλλαγές να γίνει πιο επιθετική η ΑΕΛ από τον Ι. Σφακιανάκη δεν έφεραν αποτέλεσμα, αντίθετα ο Τηλυκράτης σε μια αντεπίθεση στο 64΄ με σουτ ο Περιστέρης αυτή τη φορά έκανε το 4-0 και ουσιαστικά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Τελείωσαν με δέκα παίκτες το ματς και οι δυο ομάδες, αφού από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων Φέτσης στο 88΄ ενώ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ έχασε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρογγότη.
Να σημειώσουμε ότι είχαμε επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων, λόγω της προκλητικότητας των γηπεδούχων. 
Διαιτητές: Μάντζιος, Καραλής, Μωυσιάδης (Ηπείρου).
Τηλυκράτης (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασονίδης, Πετράκος (68΄ Καλογερής), Περιστέρης, Κτενάς (79΄ Μπουρδούβαλης), Γραμματικόπουλος (68΄ Γεωργάκης), Γκίκα (73΄ Βασίλας), Φέτσης.
ΑΕ Λευκίμμης (Ι. Σφακιανάκης): Βορύλλας, Βούλγαρης (89΄ Βλάσσης), Φωτιάς, Γαστεράτος (46΄ Λεπενιώτης), Σαμουηλίδης (69΄ Βλάχος), Ρογγότης, Αναστασιάδης (66΄ Τρεπεκλής), Χατζηδημητρίου, Μαζιώτης, Τσεβανέδης, Ηλίας.
 
Επόμενη (21η αγ.) 25/2 ώρα 15:00
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Θεσπρωτός             2-2         
Τηλυκράτης - ΑΕ Λευκίμμης                        4-0
Νέος Αμφίλοχος - Δόξα Κρανούλας        2-0         
Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός Φούφα 2-1    
Αστ. Παραποτάμου - Εθν. Φιλιππιάδας 0-2
Σκουφάς - Καστοριά  α.α.                           3-0
Ρεπό ο Πανλευκάδιος
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                       39
Ερμής Αμυνταίου            38
Μακεδονικός Φούφα    37
Νέος Αμφίλοχος               37
ΑΕ Λευκίμμης                    34
Θεσπρωτός                        29
Δόξα Κρανούλας             25
ΑΕΠ Καραγιαννίων         24
Εθνικός Φιλιππιάδας     24
Σκουφάς Κομποτίου       18
Πανλευκάδιος                  16
Αστέρας Παραποτάμου      11
Καστοριά                            09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια