Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σούπερ Λίγκα: Παναιτωλικός – ΑΟΚ Κέρκυρα 1-0

ΑΟΚ Κέρκυρα
25 Φεβρουαρίου 2018 / 19:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΓΡΙΝΙΟ. Ο ΑΟΚΚ πήγε στο Αγρίνιο έχοντας πολλές απουσίες για να πάρει αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Χωρίς Τουράμ, Επστάιν, Μπαλάφα, Σιόντη, Ιωάννου (βασικούς παίκτες) στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους Αγρινιώτες και το τελικό 1-0 για τους γηπεδούχους τον αδικεί κατάφορα. Η ομάδα της Κέρκυρας ήταν καλύτερη σε όλο το ματς ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες, αυτή που δεν κινδύνεψε, αλλά μια φάση στη λήξη του α μέρους ήταν αρκετή για να δεχθεί στο 45΄ένα γκολ από τον Μπαρμπόσα και να χάσει το ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως το 45΄ο Παναιτωλικός δεν επείλησε τον ΑΟΚ, ο οποίος είχε καλές ευκαιρίες με Γεωργίου στο6΄, Αρτυματά στο 8΄,  Κρητικό στο 30΄, Αντέντζο στο 39΄.

Στην επανάληψη το ματς κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, ο ΑΟΚ απείλησε με Μυτίδη στο 49΄, Ρόλε στο 55΄, Μενσά στο 93΄, αλλά δεν μπόρεσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει, ενώ ο Παναιτωλικός μόλις μια φορά στο 65΄ με Μπαρμπόσα έκανε ευκαιρία. ΄
Χαρακτηριστικό του ματς οι 7 κίτρινες σε παίκτες των γηπεδούχων που προσπαθούσαν να φτάσουν  στο αποτέλεσμα με κάθε τρόπο, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ από τη βροχή που έπεφτε και δυσκόλευε τους παίκτες και των δυο ομάδων. Ο ΑΟΚ στάθηκε άτυχος, έχασε ένα ματς από μια ομάδα που έκανε μόλις από μια ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Διαιτητές: Τσαμούρης (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά),  Σαμοίλης (Αθηνών)
Παναιτωλικός  (Τρ. Δέλλας):  Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (10' Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88' Ιταμπέλ), Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα (79' Μπράβο).
ΑΟΚ Κέρκυρα (Γ. Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73' Ζορμπάς), Παμλίδης (69' Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79' Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια