Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ναυτεργάτες Κέρκυρας: Σχεδόν δικαίωση- ικανοποιήθηκε το 70% των αιτημάτων μας

Ναυτεργάτες Κέρκυρας
01 Μαρτίου 2018 / 08:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φαίνεται πως οι κινητοποιήσεις των Ναυτεργατών Κέρκυρας έπιασαν τόπο όπως δήλωσε στο enimerosi.com o πρόεδρος του σωματείου Ναυτεργατών «Άγιος Σπυρίδων» Χρήστος Βιτουλαδίτης.

«Αισθανόμαστε σχεδόν δικαιωμένοι. Ικανοποιήθηκε το 70% των αιτημάτων μας. Τώρα μένουν ένα- δύο αιτήματα ακόμη, τα οποία θα συνεχίσουμε να τα διεκδικούμε μέχρι να ικανοποιηθούν και αυτά, αν και το δευτερο ικανοποιηθηκε προσφάτως.»



Σύμφωνα με τον κ. Βιτουλαδίτη, τα αιτήματα αυτά αφορούν τις ακινησίες των πλοίων κλειστού τύπου το χειμώνα " αυτό είναι δύσκολο σε πανελλαδικό επίπεδο. Όμως και εδώ είχαμε επιτυχία καθώς όποτε έχει απαγορευτικό ο κόσμος εξυπηρετείται με κλειστού τύπου πλοίο και έτσι δεν κλείνει η γραμμή απο την κακοκαιρία. Επίσης δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα για έναν ακόμη μηχανικό που ζητήσαμε"

"Μας ικανοποιησε πρωτοβουλία της Περιφέρειας σχετικά με τη γραμμή Κέρκυρα Ηγουμενίτσα καθώς πρόσφατα προστέθηκε νέο δρομολόγιο στις 9 η ώρα μετά απο συνάντηση που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπ. Γαλιατσάτο και τους πλοιοκτήτες." όπως κατέληξε