Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα Διοίκηση στην Ένωση Χορωδιών Κερκύρας

Ενωση Χορωδιών Κέρκυρας
08 Μαρτίου 2018 / 15:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 4 του Μάρτη, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το καταστατικό η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ένωσης. Στην συνέλευση, και στις εκλογές που ακολούθησαν έλαβαν μέρος οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κερκυραϊκών Χορωδιών.

Η αθρόα αυτή προσέλευση, δείχνει το κύρος που έχει πλέον αποκτήσει η Ένωση Χορωδιών Κερκύρας στα λίγα χρόνια της ύπαρξης της στα Χορωδιακά και καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού μας. Επιπρόσθετα η μεγάλη αυτή προσέλευση αποτελεί αναγνώριση του θετικού ρόλου που οι δράσεις και πρωτοβουλίες της Ένωσης Χορωδιών έχουν διαδραματίσει όχι μόνο στο νησί μας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δράσεις και πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την ποιοτική αναβάθμιση του Κερκυραϊκού Χορωδιακού δυναμικού και συνακόλουθα την παραπέρα ανάδειξη της Κερκυραϊκής χορωδιακής τέχνης, και των αντίστοιχων Κερκυραϊκών χορωδιακών σχημάτων. Σε αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί και το καθιερωμένο πλέον ετήσιο Φεστιβάλ χορωδιών που η Ένωση κάθε χρόνο διοργανώνει. Αφού το Φεστιβάλ αυτό αποτελεί πλέον θεσμό και βάθρο παρουσίας και ανάδειξης του ντόπιου Χορωδιακού δυναμικού.
ΕΚΛΟΓΕΣ για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Για την εκλογή του 7μελούς Διοικητικού συμβουλίου υπήρξαν οι παρακάτω 8 ( οκτώ ) υποψηφιότητες. 
Σουέρεφ Σπυρίδων - Κοντός Παντελής - Ζαφειρόπουλος Σπύρος - Βασίλεβα Ανδριώτη Μποριάνα - Μαρτζούκου Σοφία - Ζαρίφης Ιωάννης - Χαραλαμπάκης Μιχάλης - Αρμενιάκος Σπύρος. Μετά την διαλογή των ψήφων οι επτά πρώτοι εκλέγηκαν ως νέα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης. 
Την Τρίτη 7 του Μάρτη κατόπιν προσκλήσεως του πρώτου σε Σταυρούς συμβούλου Σουέρεφ Σπυρίδωνα συνήλθε σε σώμα το νέο Δ.σ της Ένωσης, με μοναδικό όπως ορίζει το καταστατικό θέμα, την σύσταση νέου Δ.Σ. Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας το νέο Δ.Σ της ένωσης είναι το ακόλουθο.
Πρόεδρος: Σουέρεφ Σπύρος, Αντιπρόεδρος: Κοντός Παντελής, Γραμματέας: Βασίλεβα - Ανδριώτη Μποριάνα, Ταμίας: Ζαφειρόπουλος Σπυρίδων, Δημόσιες σχέσεις : Μαρτζούκου Σοφία, Μέλος: Ζαρίφης Ιωάννης, Μέλος: Χαραλαμπάκης Μιχάλης και Aναπληρωματικό μέλος: Αρμενιάκος Σπυρίδων.