Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΚ

ΟΦΑΜ
08 Μαρτίου 2018 / 18:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τελικός κυπέλλου είναι συνήθως γιορτή για το ποδόσφαιρο και εδώ στο νησί κάπως έτσι μπορούμε να το δούμε στις 24 Μαρτίου

όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΟΦΑΜ και Βολίδα. Τα έσοδα συνήθως πάνε στο ταμείο αλληλεγγύης της Ένωσης με σκοπό πάντα να δίνονται σε άτομα του αθλητικού χώρου που έχουν ανάγκη.
Φέτος το παιχνίδι θα γίνει στο ΕΑΚΚ και σίγουρα θα προσελκύσει αρκετό κόσμο, με την Ένωση και τις δυο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου όπως αρμόζει. Έχουν γίνει συσκέψεις και η διοργανώτρια ενημερώνει για θέματα που αφορούν το τελετουργικό και όχι μόνο, με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όπως ήδη ανακοινώθηκε ο φετινός τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας  μεταξύ των σωματείων ΒΟΛΙΔΑ – Ο.Φ.Α.Μ θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, στις 5 μ.μ στο  Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (Ε.Α.Κ.Κ).
Αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώνουμε τα εξής:
Η είσοδος διαιτητών και ομάδων θα γίνει με τη συνοδεία μικρών παιδιών με στολές (από τις  ακαδημίες των ομάδων, που θα τις συνοδεύουν αντίστροφα, δηλ. τα παιδιά του Ο.Φ.Α.Μ τους ποδοσφαιριστές της ΒΟΛΙΔΑΣ και αντίστροφα). Η Ε.Π.Σ προμηθεύτηκε αναμνηστικές στολές που θα διαθέσει στα παιδιά με το μήνυμα αυτού του αγώνα. Στο ημίχρονο θα διεξαχθεί αγώνας των μικρών παιδιών των διαγωνιζόμενων ομάδων με ευθύνη του 4ου διαιτητή.
Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η βράβευση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του αγώνα  (με τη συνδρομή του Σ.Π.Π. Κέρκυρας).
Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων: Πολυτιμότερος  ποδοσφαιριστής. Διαιτητές. Φιναλίστ τελικού. Κυπελλούχος. Η είσοδος στο γήπεδο για μαθητές και φοιτητές θα είναι ελεύθερη. Βρίσκονται σε εξέλιξη πρωτοβουλίες του Δ.Σ, σε συνεργασία με τα σωματεία για τον εμπλουτισμό αυτής της γιορτής του ποδοσφαίρου».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια