Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάβος: Η γύμνια του χειμώνα ρίχνει φως στην εγκατάλειψη (φωτορεπορτάζ)

Κάβος
12 Μαρτίου 2018 / 09:59

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σοκάρουν. Το ίδιο παθαίνει κάποιος και το χειμώνα, όταν η περιοχή πέφτει σε χειμερία νάρκη και θυμίζει οικισμό - φάντασμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι ένα από τα πιο τουριστικά σημεία στην Κέρκυρα στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας, περίπου 45χλμ από την πόλη.
Ο Κάβος είναι πόλος έλξης για νεαρούς Βρετανούς μέσης και χαμηλής οικονομικής επιφάνειας. Διάσημος για τις παραλίες του, την ξέφρενη νυχτερινή ζωή και τα παρακολουθήματά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει επίκεντρο δημοσιευμάτων στον ελληνικό και ξένο τύπο. Στον Κάβο κανείς δεν κοιμάται πριν τις 6-7 το πρωί και θεωρείται το αντίστοιχο των Μαλίων της Κρήτης. Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σοκάρουν. Σοκ παθαίνει κάποιος και το χειμώνα, όταν η περιοχή πέφτει σε χειμερία νάρκη και θυμίζει οικισμό - φάντασμα.

Το φωτορεπορτάζ με τους δρόμους χωρίς κόσμο, αποκαλύπτει την κατακρεουργημένη άσφαλτο με λακκούβες, καθιζήσεις και διαβρώσεις. Εξάλλου ο Κάβος είναι επίσης φημισμένος για την θλιβερή πρωτιά που κατέχει σε τροχαία ατυχήματα λόγω κακής κατάστασης του οδοστρώματος και ελλιπούς οδοσήμανσης, όπως έχουν καταγγείλει τουρίστες κατά καιρούς.  
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ