Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Παιδί και Πληροφορία - αναζητήσεις ιστορίας, δικαίου, δεοντολογίας και πολιτισμού»

παρουσίαση βιβλίου
14 Μαρτίου 2018 / 15:22

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πρύτανης και η Επιτροπή Βιβλιοθήκης του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνουν παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Παιδί και Πληροφορία - αναζητήσεις ιστορίας, δικαίου, δεοντολογίας και πολιτισμού» του οποίου την επιστημονική επιμέλεια και τον συντονισμό είχε η Καθηγήτρια του ΤΑΒΜ κυρία Μαρία Κανελλοπούλου – Μπότη,

την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μ.μ. στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.
Ο τόμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το διεπιστημονικό συνέδριο «Παιδί και Πληροφορία» που διοργανώθηκε από την Ερευνητική Ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου «Πληροφορία: Ιστορία, Ρύθμιση, Πολιτισμός» (IHRC), το Εργαστήριο Τεχνολογιών της Πληροφορίας και το Εργαστήριο Τεκμηρίωσης Πολιτιστικής και Ιστορικής Κληρονομιάς του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, 27-28 Απριλίου 2017 στην Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας υπό την αιγίδα του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας.
Τον τόμο θα παρουσιάσει ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Αγγελάκος και ο Νικόλαος Παπαδημητρίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Κοσμήτορας ΣΕΠΠ Κωνσταντίνος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, κ. Γεώργιος Μπούζας και η εκδότρια κ. Λένα Παντοπούλου, των εκδόσεων Οσελότος.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο Αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωσήφ Παπαδάτος.