Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παναιτωλικός ή ΠΑΣ πιθανοί αντίπαλοι για φιλικό με τον ΑΟΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
14 Μαρτίου 2018 / 18:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διακοπή του πρωταθλήματος, σίγουρα δεν κάνει καλό σε αυτή την φάση στον ΑΟΚ που είχε βρει ρυθμό.

Αυτό το ξέρει καλύτερα από τον καθένα ο Γιάννης Μαντζουράκης και δε θέλει με τίποτα να αφήσει την ομάδα χωρίς παιχνίδια στα πόδια της και για τον λόγο αυτό θέλει να κάνει 1 η 2 φιλικά παιχνίδια, ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις.
Στο πλαίσιο αυτό έκανε ένα «εκπαιδευτικό» φιλικό την Τετάρτη το απόγευμα με την ΑΕ Λευκίμμης, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα  αυτό που θέλει είναι να παίξει με ομάδα της Superleague και αυτές που προσφέρονται περισσότερο ειδικά  γεωγραφικά για αυθημερόν μετάβαση, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός. Άλλωστε με αυτές τις ομάδες σχεδόν κάθε καλοκαίρι γίνονται φιλικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων. Η απόσταση βολεύει και αυτές, αφού τόσο ο Γιάννης Πετράκης του ΠΑΣ όσο και ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασαν την ίδια επιθυμία. Προς το παρόν τίποτα δεν έχει κλείσει, αλλά το πιθανότερο είναι το Σάββατο να γίνει ένα φιλικό με μια από τις δυο ομάδες.
 
Παρελθόν ο Μπάουμαν
 
Κάποιος θα έλεγε ότι τέτοια εποχή δύσκολα διακόπτεται η συνεργασία ανάμεσα σε μια ΠΑΕ και έναν ποδοσφαιριστή, όμως όπως έγινε με Ντιόγκο και Ντουαλά τον Νοέμβριο, παρόλα αυτά ο ΑΟΚ και ο Τζόναθαν Μπάουμαν χώρισαν αφού ο Αργεντίνος που ήρθε με πολλά όνειρα στην ομάδα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, ίσως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Ευρώπη, ίσως δεν του ταίριαζε η ομάδα. Γεγονός είναι ότι έχοντας εννέα μόλις συμμετοχές, σχεδόν σε όλες ως αλλαγή και συνολικά 382 λεπτά συμμετοχής, δεν ταίριαξε στην ομάδα και την Τετάρτη 14/3 στις 14:00 η ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής έλυσαν τη συνεργασία τους.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια