Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚΚ: Συνάντηση της ΠΑΕ με τον Βασιλειάδη

Σούπερ Λιγκ
14 Μαρτίου 2018 / 18:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τα γεγονότα της Τούμπας και τη συνάντηση τη Δευτέρα το πρωί του υφυπουργού αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με τον πρωθυπουργό,

έγινε γνωστό ότι διακόπτεται το πρωτάθλημα της Superleague και ο υφυπουργός θα είχε επαφές όλους τους αρμόδιους φορείς κάτι που ήδη έχει γίνει και με τον πρόεδρο της Λίγκας κ. Στράτο και με την ΕΠΟ, ενώ στον προγραμματισμό είναι και η συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Ανάμεσα σε αυτές που θα βρεθούν στο γραφείο του υφυπουργού είναι η ΠΑΕ Κέρκυρα η οποία θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Γ. Ζαρκάδα.
Η συνάντηση αυτή θα γίνει την Παρασκευή. Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα εκπροσωπηθεί απο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. Γεώργιο Ζαρκάδα στην πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για συνάντηση την Παρασκευή 16 Μαρτίου». 
Να σημειώσουμε ότι η ενημέρωση από το γραφείο του υφυπουργού είχε προγραμματισμένες για την Τετάρτη συναντήσεις στις 17:00 με τις ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα την Πέμπτη με τις ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, ΑΕ Λάρισα και Λεβαδειακός.
Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες θα ζητήσουν άμεσα να επαναρχίσει το πρωτάθλημα θεωρώντας ότι δεν μπορεί ένα συγκεκριμένο γεγονός να τιμωρεί όλες τις ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαιώματα.     

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια