Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο τίτλος στους Αργυράδες από την 21η αγωνιστική

Τοπικά πρωταθλήματα
15 Μαρτίου 2018 / 18:41
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από τρία χρόνια ο Κρόνος Αργυράδων, αφού πήγε ως τη βρύση και το 2017 και το 2016 αλλά δεν ήπιε νερό,

φέτος δε χάνει τον τίτλο με τίποτα. Η ομάδα του Ι. Καραϊσαρλή και Ρομπέρτο Μπολάνο θέλει τρεις νίκες για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο, έχοντας απόσταση ασφαλείας επτά βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν στη δεύτερη θέση (Θιναλιακός, ΟΦΑΜ, Ατέρας Πετριτή).
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αλλά και με βάση την ποιότητα της ομάδας του Κρόνου και το πρόγραμμα μόνο αν δεν κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα των Αργυράδων θα χάσει τον τίτλο και αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Το πρόγραμμα των αγώνων του Κρόνου ως το τέλος περιλαμβάνει τρία παιχνίδια εντός έδρας με Αχιλλέα Νυμφών, Ολυμπιάδα και Αστέρα Λιαπάδων και δυο εκτός με Κοντόκαλι και ΑΕ Καναλίων.
Οι άλλες ομάδες της κατηγορίας έχουν αποδεχθεί ότι ο τίτλος «πέταξε» και ίσως οι προπονητές δώσουν και χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν παίξει αρκετά φέτος, αφού είναι τυπική διαδικασία ως το τέλος οι πέντε τελευταίες αγωνιστικές.
Τίτλος και άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ΄ Εθνική για την ομάδα των Αργυράδων που φέτος γιορτάζει τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της και θα συνοδέψει αυτή τη γιορτή με την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία στην ιστορία της. Παραμένει ένα μεγάλο αγκάθι η έλλειψη γηπέδου, αφού από τότε που στο παλιό γήπεδο του Κρόνου κτίστηκε το σχολικό συγκρότημα, υπήρξαν πολλές υποσχέσεις για νέο γήπεδο, αλλά ο Κρόνος μετακόμισε και προπονείται στο Περιβόλι. Υπάρχει μια δικαστική διαμάχη με το δημόσιο, για έναν χώρο που του έχει παραχωρηθεί για κατασκευή γηπέδου και αν λήξει θετικά τότε ο πρόεδρος Ι. Καραϊσαρλής έχει στο μυαλό και στις σκέψεις του το νέο γήπεδο.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια