Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚ: Φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 23 Μαρτίου

Superleague
16 Μαρτίου 2018 / 18:10
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι προπονήσεις του ΑΟΚ συνεχίζονται και για την προσπάθεια βελτίωσης όλων εκείνων των αδυναμιών που βλέπει ο Γιάννης Μαντζουράκης

δεν ξέρει κανείς πόσος χρόνος υπάρχει, αφού οι πληροφορίες λένε ότι ο υφυπουργός αθλητισμού περιμένει γραπτές διαβεβαιώσεις από τη Superleague και την ΕΠΟ, με τις αλλαγές που ζήτησε για να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.
Όμως με βάση τα ως τώρα δεδομένα, μια ελπίδα να ξεκινήσει μια βδομάδα πριν το Πάσχα (31/3) θα χαθεί και αυτή, αφού για να ολοκληρωθεί η 25η αγωνιστική πρέπει να αγωνιστούν ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης στο παιχνίδι που εκκρεμεί και μετά να γίνει η όποια αγωνιστική αποφασίσει η διοργανώτρια. Αυτό σημαίνει ότι ίσως αν και εφόσον αποφασίσει ο υφυπουργός να άρει την διακοπή, η επόμενη αγωνιστική θα γίνει μια εβδομάδα μετά το Πάσχα. Όλα είναι ανοικτά, αλλά πρέπει να περιμένουμε μια βδομάδα για να δούμε αν στο τελεσίγραφο που έδωσε ο κ. Βασιλειάδης θα υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση.
Από την πλευρά του ο ΑΟΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον ένα φιλικό ματς με ομάδα, για να μπορέσει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και ανάλογα με τις εξελίξεις ίσως δρομολογηθεί και ακόμα ένα παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν βρέθηκε αντίπαλος, ο οποίος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι πληροφορίες λένε ότι  θα βρεθούν αντίπαλοι την άλλη Παρασκευή 23/3 στους Ζωσιμάδες. Ο αγώνας θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα, με κλειστές τις πόρτες για το κοινό. Ανάλογα βέβαια με τις αποφάσεις που θα παρθούν μέχρι τότε, ίσως δοθεί και μια μικρή 2ημερη ή 3μερη άδεια στους παίκτες.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια