Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία από την Εθνική Ασφαλιστική στο Πεντοφάναρο (video)

αιμοδοσία
18 Μαρτίου 2018 / 10:00

Ημέρα προσφοράς αίματος, αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Κέρκυρα, από την Εθνική Ασφαλιστική και την Affidea Ευρωιατρική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το μήνυμα "Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς", η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με τον Όμιλο Διαγνωστικών Εργαστηρίων Affidea Eυρωιατρική πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής στο Πεντοφάναρο, εθελοντική αιμοδοσία, με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.






Η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος και υλοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Κέρκυρας.
Η έλλειψη επάρκειας αίματος στη χώρα μας είναι μία κατάσταση υπαρκτή που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή όλων όσοι χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο. 
Η Εθελοντική Αιμοδοσία όχι μόνον είναι απόλυτα ασφαλής, αλλά αποτελεί και μια χειρονομία ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης. Για τη συλλογή του αίματος αρκούν μόνον 10 λεπτά, και καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες, άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 60 ετών, να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση αγάπης και φροντίδας προς τον συνάνθρωπο. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες.