Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ημερίδα Ελαιόλαδου στο Επιμελητήριο

Επιμελητήριο Κέρκυρας
18 Απριλίου 2018 / 12:33
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τον κο Νίκο Κατσαρό, Διευθυντή τμήματος Διατροφολογίας New York College, πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, τον κο Απόστολο Καρούμπη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας,

τη Λέσχη Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ιονίων Νήσων, την Ένωση Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και το ΙΕΚ Κέρκυρας Τουριστικών Επαγγελμάτων διοργανώνει Ημερίδα Ελαιόλαδου το Σάββατο 21/4 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2, 2ος όροφος).
 
Η 1η θεματική της ημερίδας θα περιλαμβάνει την ιστορία, το παρόν και το μέλλον του ελαιόλαδου στην Κέρκυρα, την Ελλάδα και τη διεθνή αγορά. Η 2η θεματική θα παρουσιάσει το νέο ρόλο του ελαιόλαδου στην εστίαση και το σήμα ποιότητας κερκυραϊκής κουζίνας που έχει στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της κερκυραϊκής παραδοσιακής γαστρονομίας.
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στα τρέχοντα θέματα του ελαιόλαδου και της γαστρονομίας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6988017784 (Καρούμπη Έλενα, μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Κέρκυρας).

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.