Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από την Τετάρτη 2/5 το πλοίο που θα συνδέει τα Ιόνια νησιά

Κέρκυρα
30 Απριλίου 2018 / 14:26

Η ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, την πόλη της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, την Σάμη Κεφαλονιάς και την Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία την Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκινά την Τετάρτη 2 Μαΐου η νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου με το πλοίο «HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES».
Στη συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τον πλοιοκτήτη  ενημερώθηκε για τη συχνότητα της σύνδεσης, που ξεκινά με ένα δρομολόγιο αυτή την εβδομάδα, δύο την επόμενη και σταθερά τρία ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τη μεθεπόμενη εβδομάδα.
Η ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, την πόλη της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, την Σάμη Κεφαλονιάς και την Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία την Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Ι.Ν., ήδη τουριστικοί πράκτορες, από όλη την Ευρώπη έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου.