Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τροχαίο στην Σωτηριώτισσα. Ανατράπηκε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να καταλήξει στη σούδα. Απεγκλωβίστηκε η 29χρονη οδηγός (photos)

Κέρκυρα
02 Μαΐου 2018 / 20:53

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν οι ακινητοποιημένοι από την Τροχαία οδηγοί,

τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν την οδηγό από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.  Αυτό, περί τις 23:00, ακολουθώντας τρελή πορεία έφυγε από το ρεύμα εξόδου απ' την πόλη, όπου κινούταν, περίπου στο 5ο χλμ της ε.ο. Παλαιοκαστρίτσας στη μέση σχεδόν της ευθείας της Σωτηριώτισσας, πέρασε το διάζωμα για να καταλήξει στη σούδα απέναντι. Εκεί όπου το παρόδιο κενοτάφιο του αδικοχαμένου σε τροχαίο, νεαρού ποδοσφαιριστή του ΑΟ Κέρκυρα.
Τελικώς όσο σύντομα ήταν δυνατόν, οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό, 29 χρόνων, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Το καλό νέο είναι ότι είχε τις αισθήσεις της. Ενώ οι πρώτες πληροφορίες από τα Επείγοντα του νοσοκομείου είναι ότι ο τραυματισμός της δεν απειλεί τη ζωή της.
Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν εκείνη την στιγμή του ατυχήματος, κινούνταν αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα, προς την πόλη...