Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φινάλε με ήττα του ΑΟΚ, 4-0 στο Περιστέρι

ΑΟΚΚ
05 Μαΐου 2018 / 18:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η τελευταία παρουσία του ΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα ήταν στο Περιστέρι όπου πήγε να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δυο ομάδες.

Σε ένα άδειο κυριολεκτικά γήπεδο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχαν στο πρώτο τέταρτο δυο τέρματα με τον Ντάουντα στο 6΄και στο 14΄ πανομοιότυπα, με τον Γιαννούλη να σερβίρει στο σκόρερ ενώ είχαν και δοκάρι στο 37΄σε σουτ εκτός περιοχής από τον Βασιλακάκη.
Ο ΑΟΚ αφού αιφνιδιάστηκε προσπάθησε κάπως να μαζέψει και την εμφάνισή του και το σκορ, είχε δυο τελικές (κεφαλιά Ιωάννου, σουτ Κόντου) χωρίς όμως να πετύχει κάτι.
Ίδια εικόνα στην επανάληψη με τους παίκτες της Κέρκυρας να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα, αν και έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή περισσότερες φορές. Όμως η αμυντική λειτουργία με λάθη, το σκορ έφτασε στο 67΄το 4-0  με τέρματα του Κωτσόπουλου στο 60΄  (είχε και δοκάρι στο 51΄) και του Ντιγκινί στο 67΄.   Ο Γεωργακόπουλος στο 87΄ έφτασε κοντά στο γκολ, απέκρουσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή, ενώ νέο δοκάρι για τον Ατρόμητο στο 90+1 με τον Ντάουντα.
Ατρόμητος (Κάναντι): Μίρκοβιτς (75΄Μανδάς), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (68΄ Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68΄Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο. 
ΑΟΚ Κέρκυρα (Μαντζουράκης ): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς. Κρητικός, Παμλίδης (71΄ Αναστασίου), Σπίνουλας (58΄ Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια