Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία «Ο ρόλος της αξιολόγησης του αθλητή» με τον Αντώνη Γρηγοριάδη

ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
10 Μαΐου 2018 / 13:22
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ηρακλής Κέρκυρας» διοργανώνει ομιλία συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος της αξιολόγησης του αθλητή

στην υγεία και στην βελτίωση της απόδοσης του, στο σύγχρονο Ταεκβοντό» το Σάββατο 12/5 στις 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου.  
Εισηγητής: Αντώνης Γρηγοριάδης, καθηγητής φυσικής αγωγής και εργοφυσιολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών στην «Επιστήμη Αθλητικής Διατροφής και της Οικιακής Οικονομίας στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο (Πολυτεχνείο) του Μονάχου» και στην «Βιολογική - Μηχανική Δοκιμαστικής Διαδικασίας και Φυσιολογίας Επιδόσεων (Εργοφυσιολογία)» στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο (Πολυτεχνείο) του Μονάχου.  
Η συγγραφική του δραστηριότητα είναι :
-2001: Έκδοση πρώτου Βιβλίου με τίτλο: «Εύ Αγωνίζεσθαι »
-2004: Έκδοση δεύτερου Βιβλίου με τίτλο: «Αλλαγή προπονητή στη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου και η Επίδραση στην Βαθμολογική Εξέλιξη»
-2010: Έκδοση τρίτου Βιβλίου με τίτλο: «Οργάνωση Ακαδημιών Υψηλού Επιπέδου»
-2013: Έκδοση τέταρτου Βιβλίου με τίτλο: «Η Ουσία είναι… ο Αθλητής» όπου Βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.  
Τέλος, συμμετέχει από το 1998 έως σήμερα σε οκτώ ερευνητικά προγράμματα του Τεχνικό Πανεπιστήμιο (Πολυτεχνείο) του Μονάχου για την επίδοση και απόδοση των αθλητών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.