Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

61χρονη κρεμάστηκε από δοκάρι έξω από το σπίτι της

Ζάκυνθος
14 Μαΐου 2018 / 07:49

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίο και αυτό που συνέβη προχθές, όταν ο 61χρονη συμπολίτισσά μας, κάτοικος εν ζωή περιοχής Αγριλιάς αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η αυτόχειρας βρέθηκε αργά το απόγευμα κρεμασμένη από δοκάρι έξω από το σπίτι της σε χώρο που είχε περιμετρικά κλεισμένο ως βεράντα από τον ίδιο της το γιο ο οποίος εκείνη την ώρα επέστρεφε από την εργασία του.
Τραγική η στιγμή κατά την οποία την αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα της να αιωρείται και δεν ήθελε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί.
Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε την άτυχη γυναίκα η οποία είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και την μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός της. Ακολούθως και σύμφωνα με την συνήθη πρακτική θα μεταβεί στην Πάτρα προκειμένου να υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εκλιπούσα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που την είχαν επηρεάσει ψυχολογικά και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους.
Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς της αυτόχειρα και όσους την γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.