Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4ο Run Greece. Sold out για πρώτη φορά

Ιωάννινα
17 Μαΐου 2018 / 12:28

Sold out έγινε στον 4ο αγώνα της σειράς του Run Greece που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου στα Ιωάννινα,

αφού εξαντλήθηκαν οι συμμετοχές που είχαν προβλεφθεί για όλες τις αποστάσεις και δεν υπάρχουν πλέον άλλες. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνα Run Greece από τότε που ξεκίνησαν οι αγώνες το 2013.
Ο αγώνας των Ιωαννίνων κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τον εαρινό κύκλο της σειράς μετά τους αγώνες της Λάρισας, του Ηρακλείου και της Καστοριάς. Οι αγώνες του φθινοπωρινού κύκλου ξεκινάνε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη και συνεχίζονται στην Πάτρα στις 7 Οκτωβρίου και στη Ρόδο στις 14 Οκτωβρίου.
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η Οργανωτική Επιτροπή του Run Greece Ιωάννινα  σχετικά με το κλείσιμο των εγγραφών, όπου αναφέρει:
«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στο RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ, με αποτέλεσμα η Οργανωτική επιτροπή για πρώτη φορά από την έναρξη της σειράς αγώνων Run Greece, να μην δώσει παράταση στις εγγραφές, καθώς καλύφθηκαν οι θέσεις που είχαν προβλεφθεί για όλους τους αγώνες και δεν υπάρχουν πλέον άλλες. Οι αρχικές 3600 θέσεις και στους 3 αγώνες αποδείχτηκαν πολύ λίγες. Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και να υποστηρίξουμε σωστά την εκδήλωση προβαίνουμε στο κλείσιμο των εγγραφών. Οι εγγραφές συνολικά κάλυψαν το ανώτατο όριο των αγώνων. Ευχαριστούμε θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή σας».