Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Νομαρχιακή Κερκύρας του Κινήματος Αλλαγής

Κέρκυρα
22 Μαΐου 2018 / 16:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε την 18/05/2018 στο νομό μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής:

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε την 18/05/2018 στο νομό μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.
Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Τισαρχόντου Νίκος, ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Κοντομάρη Δέσποινα, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ:Τσαγκαράκη Ελένη, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ:Κοντομάρη Δέσποινα, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ:Κομιανός Προκόπης-Κοντομάρη Δέσποινα, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:Περατινός Νίκος-Πέτσιου Βασιλική, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ:Παπαβλασόπουλος Θεόδωρος-Ποζίδης Παναγιώτης, ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ:Τισαρχόντου Νίκος, ΕΒΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ:Τσιριγγάκης Κώστας- Παυλίδης Κώστας, ΥΓΕΙΑΣ:Πέτσιου Βασιλική, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ:Πέτσιου Βασιλική, ΠΑΙΔΕΙΑΣ:Ποζίδης Παναγιώτης-Τσιριγγάκης Κώστας, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:Ποζίδης παναγιώτης, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:Τισαρχόντου Νίκος-Περατινός Νίκος. 
Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και τον Ιούνιο θα εκλεγούν σε κάθε δήμο του νομού μας οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων. Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.