Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλείνει προπονητή και προχωράει ο ΑΟΚ

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Μαΐου 2018 / 16:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ ξέρουν πολύ καλά ότι δεν περισσεύει ούτε μια μέρα για τον σχεδιασμό της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμη

να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Superleague. Και αυτό γιατί θα αλλάξει το ρόστερ κατά 70% τουλάχιστον και δεν είναι εύκολο τελευταία στιγμή να βρεις τους ποδοσφαιριστές που είναι απαραίτητοι για να κάνεις πρωταθλητισμό.
Έτσι, το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν η πρόταση στον Γιάννη Μαντζουράκη να παραμείνει στην ομάδα θεωρώντας ότι είναι η ιδανικός για δυο λόγους. Ο ένας είναι η ποιότητα, οι γνώσεις και η διάθεση του κόουτς να δουλέψει και μάλιστα να ρίξει και μια ματιά στα παιδιά της Κ20, όχι απλά για να μπουν κάποια στο ρόστερ αλλά και για να αξιοποιηθούν. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ξέρει καλά την ομάδα, γνωρίζει τους παίκτες που θα μείνουν ή θέλουν να μείνουν, αλλά θα έχει και τον χρόνο να χτίσει μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική. Περιμένουν λοιπόν στον ΑΟΚ την απάντηση του Γιάννη Μαντζουράκη, με τον οποίον έχουν αρκετές πιθανότητες να πορευτούν μαζί.
Παρόλα αυτά έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και κάποια εναλλακτική λύση, αφού το περσινό πάθημα της συμφωνίας με προπονητή αρκετά αργά, έχει γίνει μάθημα. Οι πληροφορίες λένε ότι αν δεν προχωρήσουν με τον Γιάννη Μαντζουράκη, θα στραφούν σε κορυφαίο προπονητή ομάδας της Β΄ Εθνικής, αν και κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη.  
Αυτή τη βδομάδα λοιπόν θα κλείσει το θέμα, εκτός απροόπτου, αφού και ο Μαντζουράκης έχει ζητήσει πράγματα από την ΠΑΕ, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει με το πλάνο που έχει στο μυαλό του. Μην ξεχνάμε ότι τελευταία φορά που δούλεψε στη Β΄ Εθνική ήταν το 2013 όταν είχε ανεβάσει στη Superleague την ΑΕΛ Καλλονής. Βέβαια τα θέματα στην ομάδα τα τρέχει προς το παρόν ο τεχνικός διευθυντής Τάσος Βενέτης που ασχολείται και με θέματα παικτών. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια