Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διακρίθηκε στους Πανελλήνιους η Κερκυραία αμαζόνα, Άννυ Βατίδη

Κέρκυρα
24 Μαΐου 2018 / 12:55

ΑΘΗΝΑ. To Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο φιλοξένησε για άλλη μια φορά το Μ/ΜΕΤΚΑ πρωτάθλημα Ιππασίας, όπου αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές 2018 στα δυο ολυμπιακά αθλήματα την Υπερπήδηση Εμποδίων και την Ιππική Δεξιοτεχνία.

Στην κατηγορία παίδων την 2η θέση του Πρωταθλητή έλαβε η νεαρή Αμαζόνα από την Κέρκυρα ΄Αννυ -Μαγιο- Βατίδη με τον ίππο canton H [IΠΟΑ]. Στους αγώνες όλων των κατηγοριών που συμμετείχε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τη νέα αυτή εμφάνιση της έδειξε πως συνεχώς βελτιώνεται και ότι οι αρμόδιοι μπορούν να την υπολογίζουν για την βαλκανική μας ομάδα στη κατηγορία των Παίδων. Η Αννυ -Μάγιο -Βατίδη γενήθηκε στη Κέρκυρα 2004 και είναι κόρη του ΄Ιωνα Βατίδη ενός από τους παλαιότερους δραστήριους φίλιππους στο χώρο της αθλητικής Ιππασίας. Από πολύ μικρή έδειξε την αγάπη της για τη ιππασία.


 
Αθλητικά ξεκίνησε από αγώνες στη φύση, με τη υπερπήδηση φυσικών εμποδίων και γρήγορα συνέχισε με αγώνες ιππικής αντοχής. Ασχολήθηκε και με άλλα ιππικά αθλήματα, όπως την υπερπήδηση εμποδίων και την ιππική δεξιοτεχνία. Η ΄Αννυ μεγαλώνει και προπονείται στη Κέρκυρα. Στηρίζεται σημαντικά από τους γονείς της και μια πλειάδα άλλων ικανών ατόμων corfu team την προπονήτρια της Τρικαλιώτη Έλενα, πρώην Πρωταθλήτρια, τη Sally Spencer κρατάει τα άλογα της σε άριστη κατάσταση αλλά και σε δύο προπονητές από την Αθήνα την Ελίνα Δενδρινού και τον Δημήτρη Νάτση. Στόχος της, το 2018 είναι μια θέση στη βαλκανική μας ομάδα και διάκριση στους αγώνες της Κροατίας.