Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Eξελίξεις στoν AOK εν αναμονή πιθανής αναδιάρθρωσης

ΑΟΚ Κέρκυρα
24 Μαΐου 2018 / 17:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αν και ο σχεδιασμός του ΑΟΚ για τη Β΄ εθνική ξεκίνησε από την επομένη μέρα του υποβιβασμού και μάλιστα με πρόταση

στον Γιάννη Μαντζουράκη να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, όλα βρίσκονται σε αναμονή αυτήν τη στιγμή. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ εκτός από τον προπονητή, έκαναν επαφές και με αρκετούς ποδοσφαιριστές, θεωρώντας ότι έπρεπε, για μια ομάδα της Β΄ Εθνικής. Παράλληλα δε, αρκετοί που δεν είχαν διάθεση να αγωνιστούν στη Football League έψαξαν ομάδες και ήδη Σιόντης και Παμλίδης έχουν μεταγραφεί στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Οι πληροφορίες λένε ότι αυτές τις μέρες δεν πιέζει η ομάδα για απαντήσεις στις προτάσεις που έχει κάνει τόσο σε προπονητή όσο και σε ποδοσφαιριστές, αφού είμαστε εν αναμονή μεγάλων ανατροπών και έχει να κάνει με το αν παίξει στη Superleague ή στη Football League. Και είναι λογικό αφού είναι άλλα τα οικονομικά μεγέθη αρχικά, αλλά και η διάθεση κάποιων παικτών να μην αλλάξουν κατηγορία.
Όλα αυτά ίσως τρενάρουν και άλλες ομάδες, ειδικά δε αυτές που διεκδικούν και συζητάνε με παίκτες του ΑΟΚ, θα πρέπει να περιμένουν αφού οι ποδοσφαιριστές δε θα βιαστούν να δώσουν απαντήσεις. Βέβαια παντού ακούγεται και γράφεται, ότι ο Αργεντίνος Ρόλε επιστρέφει στον Αστέρα Τρίπολης μετά από τρία χρόνια, αφού τον θέλει πίσω η ομάδα της Αρκαδίας, όμως για τον ΑΟΚ που είναι πλέον σε κατάσταση αναμονής το θέμα παγώνει και όχι μόνο γι αυτήν την περίπτωση αλλά και για άλλες (Τουράμ, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Γεωργίου), αφού θα κριθεί η τύχη τους και στο που θα αγωνιστεί η ομάδα.
Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει τα πάνω-κάτω  και θα έχουμε μεγάλη ανατροπή και στον σχεδιασμό, αν γίνει αναδιάρθρωση. Από ότι φαίνεται θα περάσουν μέρες για να έχουμε οτιδήποτε χειροπιαστό.   

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια