Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλα σκορ στα μπαράζ της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
27 Απριλίου 2016 / 21:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγιναν Μ. Τετάρτη τέσσερις αγώνες των μπαράζ είτε για παραμονή είτε για άνοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, με αρκετά γκολ και συγκινήσεις. Για να ολοκληρωθεί ο κύκλος των φετινών πρωταθλημάτων, μένουν ακόμα δυο αγώνες, που θα γίνουν την επόμενη βδομάδα. Αναλυτικά σε κάθε κατηγορία είχαμε:

Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
B' ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 
Ομόνοια - ΟΦΑΜ 0-1
Σε ένα πολύ δυνατό ματς με πάθος και δύναμη, ο ΟΦΑΜ νίκησε με ένα γκολ του Γραικού στο 25΄ την Ομόνοια. Το ματς είχε πάρα πολύ ένταση, είχαμε τέσσερις αποβολές δυο από κάθε ομάδα (Μήλο και Σουέρεφ από Ομόνοια, Καποδίστριας Ν. και Μαγκόνης από ΟΦΑΜ), λόγω της κρισιμότητάς του. Θα γίνει και δεύτερο ματς σε ουδέτερο γήπεδο, θα μετρήσει η συνολική βαθμολογία των δυο αγώνων, για να ξεχωρίσει η ομάδα που θα κρατηθεί στην κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας πλεονέκτημα έχει η Ομόνοια. Με νίκη ή ισοπαλία ο ΟΦΑΜ, μένει στην Α1. 
 
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Β' ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ 
Αχιλλέας Νυμφών - ΑΟ Παξοί 5-0
Ο Αχιλλέας Νυμφών πέτυχε εύκολη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, με 5-0 επί του ΑΟ Παξών και πανηγύρισε την άνοδό του στην Α1 κατηγορία. Οι γηπεδούχοι χθες το μεσημέρι (το ματς ξεκίνησε 12:00 και είχε πολύ κόσμο), προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο με τέρμα του Μαρτίνου. Στο β΄ μέρος σκόραραν για τους γηπεδούχους ο Βοντετσιάνος με κεφαλιά στο 49΄, ο ίδιος παίκτης στο 55’ , στη συνέχεια ο Αντ. Μαρτίνος στο 75΄ έκανε το 4-0 και στο 78΄ο Κ. Μπάρντι κάνει το 5-0. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αργυρός στο 63΄. 
Ο Αχιλλέας Νυμφών ανεβαίνει Α1, μπορεί να ανέβουν όμως και οι Παξοί, αν ανέβει Γ΄ Εθνική ο Αστέρας Πετριτή. 
 
Β' ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 
Εθνικός Περουλάδων - Ολυμπιακός Μαντουκιού 0-4
Ο Ολυμπιακός νίκησε και στο 2ο παιγνίδι (είχε κερδίσει 2-0 και στο 1ο) και μένει στην Α΄κατηγορία, ο Εθνικός θα παίξει την ερχόμενη Τετάρτη νέο μπαράζ με τον Ατρόμητο Στρογγυλής και με πλεονέκτημα έδρας και μια ομάδα από αυτές θα υποβιβαστεί. 
 
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Α' ΦΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ
Ποσειδώνας Βιταλάδων - Βέλος Βελονάδων 0-0
Περνάει στην επόμενη φάση ο Ποσειδώνας Βιταλάδων, με το εκτός έδρας γκολ (1-1) πρώτο παιγνίδι. 
Στην β΄ φάση να αντιμετωπίσει τον κεραυνό Δραγωτινών για μια θέση στην Α΄ κατηγορία, αν ανέβει Γ΄ Εθνική ο Αστέρας Πετριτή, τότε και οι δυο ομάδες κερδίζουν την άνοδο. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια